ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

2017-1-ES01-KA204-038085

Tο πρόγραμμα

Για εκπαιδευτικούς

Το OPEN IT UP είναι ένα πολυεθνικό πρόγραμμα που θα αναπτύξει τις ικανότητες και θα προτείνει νέες μεθόδους και εργαλεία για την τυπική, μη τυπική και άτυπη εκπαίδευση και κατάρτιση, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ανάπτυξης των γλωσσικών, ψηφιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Η πλατφόρμα OPEN IT UP περιέχει δωρεάν εκπαιδευτικά μέσα που σας βοηθούν ως εκπαιδευτικό να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να καλύψετε τις διαφορετικές ανάγκες των ενηλίκων μαθητών σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε:

Δείτε περισσότερα

Για εκπαιδευόμενους

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσετε πριν ξεκινήσετε. Αν θέλετε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχής, πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να υλοποιήσετε την ιδέα σας. Τα μαθησιακά μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε συνειδητά αν η επιλογή να ανοίξετε δική σας επιχείρηση είναι η σωστή απόφαση για εσάς.

Δείτε περισσότερα

Οι εταίροι

"Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αυτήν την δημοσίευση δεν αποτελεί έγκριση του περιεχομένου, το οποίο αντικατοπτρίζει μόνο τις απόψεις των δημιουργών και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν "